Meny

Direktronik - en partner att lita på

En partner ska man välja med omsorg. Direktronik har funnits i mer än 30 år med en fantastisk historia av nöjda kunder. Vårt mål med dig som partner är att alltid jobba för att lösa din utmaningar och problem så att det i slutändan blir en bra lösning för dig och dina kunder.

Hos oss ger vi också alltid det lilla extra, och inte nog med det, här har vi inga telefonköer, vi svara innan tre signaler. Vidare så erbjuder vi en Personlig Service, Fri Rådgivning och Support samt en Genuin Omtanke. Vi vill också hela tiden presentera nya intressanta produkter

Sammantaget levererar vi helt enkelt en Unik Servicegrad. Att vi vinner SM i kundservice 2017 bekräftar detta. För oss är det inte viktigt att din beställning är stor, viktigare för oss är trohet! Med andra ord, gör oss till din husleverantör på det sortiment vi täcker. 

Ansök här om att bli vår nästa återförsäljare

Vi kan mycket, därför ska du handla av oss

Vi erbjuder genuina converter Direktronik-moduler till alla fabrikat på marknaden. Det innebärSFP att vi själva förfogar över de resurser som krävs för att programmera och justera koden så att modulen blir optimerad för den switch som den skall sitta i. Ett gigantiskt och helt unikt kodbibliotek under ständig utveckling ger oss mer än 40.000 olika kombinationer som garanterar att du få rätt kompatibilitet i slutänden.

Vi har mer än 30 års samlad kunskap om kablage och kabelnät och fuskar inte med vår kvalité utan är väldigt måna om att hålla hög standard till våra kunder. Våra högt ställda krav garanterar alltid ett bättre värde än vad standarden rekommenderar.  

patchMed vår gedigna tekniska kunskap kan du som kund dra nytta av vårt kunnande, säkra leveranser och god service. Under våra 30 år i branschen har vi levererat/levererar stora mängder av kablage till multinationella företag. Med ett lager av hundratals olika typer kan vi med säkerhet alltid erbjuda våra kunder en kabel i lager vilket vi ser som unikt. 

Om du inte lyckats hitta en modell som passar just dina behov i vårt lagerförda utbud av PDU/grenuttag så har du möjligheten att komponera en helt egen strömlist utifrån dina unika krav och önskemål. Detta till ett bra pris och med mycket snabb produktion och leverans helt utan försvårande minimikvantiteter.

Välj exempelvis, antal uttag/olika typer av uttag, individuella säkringar, fästen, storlekar, längd på anslutningskabel, amperemeter, och färg. Läs mer om kontakter av olika typer.

» Använd strömlistkonfiguratorn för att bygga din egen strömlist 

ström

Vill du inte ringa oss och få hjälp så använd vår konfigurator och komponera själv det grenuttag du vill ha. Leverans sker generellt redan inom 14 dagar. Du kan självklart alltid kontakta oss via info@direktronik.se om du vill ha hjälp med frågeställningar och önskemål.

Kunskapsbanken ger dig matnyttig information

Goda råd och nya rön som kan hjälpa dig med ditt problem. Miljöbeskrivningar som ger en informativ bild av alternativa lösningar, best practice och spännande scenarior. Lär dig av andras framgångsberättelser och se möjligheter med bra lösningar. Lär dig mer från kunskapsbanken.

Ansök här om att bli vår nästa återförsäljare. Vid frågor ring Dan Westerlund 08 52 400 714 eller skicka ett mail 

Varmt välkommen som vår nästa återförsäljare!

Vårt mål är att alltid erbjuda unika produkter som har det lilla extra, se nedan. 

Relaterade komponenter

Best.nr 04-4090
04-4090 - Setup.exe för enklare installationer
1 780 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 33-4720
Från Edge-Core har vi alltid fått genuina switchar som ligger rätt i tiden. Således kommer här deras första DIN-monterade varianter för industriellt bruk. Med ett härdat yttre med verkanstemperatur mellan -40°C till +75°C och med varianter på 8-14st kopparportar med PoE och 2-4st SFP-platser så borde dessa gott och väl platsa i många applikationer på fältet.
10 360 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 38-0080
Har du ont om plats för din datautrustning? Nu finns lösningen att ta vara på hörnen i ditt datarum eller hem. Vi kan nu presentera hörnskåpet som du själv enkelt kan skruva upp och på det viset ta vara på utrymmen som vanligtvis står oanvänt.
1 730 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 04-4060
Kassetter till den första Patchbox. Finns för både koppar och fiber.
332 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 19-4155
19-4155 - 200cm, 4 infrastrålar RX
8 640 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 19-0380
19-0380 - UPS för 12V produkter. Larmar via relä vid strömbortfall
1 500 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 38-0100
38-0100 - Smart och smidigt väggskåp
2 350 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 38-0101
38-0101 - Smart säkerhetsskåp och arbetsyta för laptop
2 580 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 04-4060
Kassetter till den första Patchbox. Finns för både koppar och fiber.
332 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter