Meny

Direktronik, en partner att lita på!

En partner ska man välja med omsorg. Direktronik har funnits i mer än 30 år med en fantastisk historia av nöjda kunder. Vårt mål med dig som partner är att alltid jobba efter att lösa din utmaningar och problem så att det i slutändan blir en bra lösning för dig och dina kunder.
Hos oss ger vi också alltid det lilla extra, och inte nog med det, här har vi inga telefonköer, vi svara innan 3 signaler. Vidare så erbjuder vi en personlig service, fri rådgivning och support samt ett genuin Omtanke. Vi vill också hela tiden presentera nya intressanta produkter se https://www.direktronik.se/direktronik/natverk/sfpgbicxfpcwdm/qsfp28/qsfp28-direct-attach-cable-dac-100g/?variationCode=88-2240                                                                                                                                                Sammantaget levererar vi helt enkelt en Unik Servicegrad. Att som första It-företag någonsin bli pristagare i SM i kundservice bekräftar detta. För oss är det inte viktigt att din beställning är stor, viktigare för oss är trohet! Med andra ord, gör oss till din husleverantör på detsortiment vi täcker.

SM

https://www.direktronik.se/kundservice/ansokan-aterforsaljare/

 

Vi kan mycket, här är några fördelar varför du ska handla av oss.

Vi erbjuder genuina Direktronik-moduler till alla fabrikat på marknaden. Det innebärSFP att vi själva förfogar över de resurser som krävs för att programmera och justera koden så att modulen blir optimerad för den switch som den skall sitta i. Ett gigantiskt och helt unikt kodbibliotek under ständig utveckling ger oss mer än 40 000 olika kombinationer som garanterar att du få rätt kompatibilitet i slutändan.

 

Vi har mer än 30 års samlad kunskap om kablage och kabelnät och fuskar inte med vår kvalité utan är väldigt måna om att hålla en hög standard till våra kunder. Våra högt ställda krav garanterar alltid ett bättre värde än vad standarden rekommenderar. Med patchvår gedigna tekniska kunskap kan du som kund dra nytta av vårt kunnande, säkra leveranser och god service. Under våra 30år i branschen har vi levererat/levererar stora mängder av kablage till multinationella företag. Med ett lager av hundratals olika typer kan vi med säkerhet alltid erbjuda våra kunder en kabel i lager vilket vi ser som unikt.

 

 

Om du inte lyckats hitta en modell som passar just dina behov i vårt lagerförda utbud av PDU/grenuttag så har du möjligheten att komponera en helt egen strömlist utifrån dina unika krav och önskemål. Detta till ett bra pris och med mycket snabb produktion och leverans helt utan försvårande minimikvantiteter.

Välj exempelvis, antal uttag/olika typer av uttag, individuella säkringar, fästen, storlekar, längd på anslutningskabel, amperemeter, och färg. Läs mer om kontakter av olika typer. 

» Använd strömlistkonfiguratorn för att bygga din egen strömlist 

ström

 Vill du inte ringa oss och få hjälp så använd vår konfigurator och komponera själv det grenuttag du vill ha. Leverans sker generellt redan inom 14 dagar. Du kan självklart alltid kontakta oss via info@direktronik.se om du vill ha hjälp med frågeställningar och önskemål.

 

Kunskapsbanken ger dig matnyttig information.

Goda råd och nya rön som kan hjälpa dig med ditt problem. Miljö-beskrivningar som ger en informativ bild av alternativa lösningar, best practice och spännande scenarior. Lär dig av andras framgångsberättelser och se möjligheter med bra lösningar. https://www.direktronik.se/kunskapsbanken/

 Ansök här https://www.direktronik.se/kundservice/ansokan-aterforsaljare/

Vid frågor ring Dan Westerlund 0852400714 eller skicka ett mail dan.westerlund@direktronik.se

Varmt välkommen som vår nästa återförsäljare!

Vårt mål är att alltid erbjuda unika produkter som har det lilla extra, se nedan.

 

Relaterade komponenter

Best.nr 04-4090
04-4090 - Setup.exe för enklare installationer
1 460 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 33-4720
Från Edge-Core har vi alltid fått genuina switchar som ligger rätt i tiden. Således kommer här deras första DIN-monterade varianter för industriellt bruk. Med ett härdat yttre med verkanstemperatur mellan -40C till +75C och med varianter på 8-14st kopparportar med PoE och 2-4st SFP-platser så borde dessa varianter gott och väl platsa i många applikationer på fältet.
10 170 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 38-0080
Har du ont om plats för din datautrustning? Nu finns lösningen att ta vara på hörnen i ditt datarum eller hem. Vi kan nu presentera hörnskåpet som du själv enkelt kan skruva upp och på det viset ta vara på utrymmen som vanligtvis står oanvänt.
1 310 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 04-4060
Kassetter till den första Patchbox. Finns för både koppar och fiber.
295 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 19-4150
En fristående linjedetektor med vitt IR ljus som gör det i det närmaste osynligt. Dessutom kamouflerat som en vanlig snygg trädgårdsbelysning. Med fristående linjedetektorer kan du "stängsla in" hela tomten eller garageuppfarten med osynligt larmstaket. Upp till åtta detektorer kan sammankopplas vilket täcker en sträcka om hela 800 meter.
7 850 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 19-0380
19-0380 - UPS för 12V produkter. Larmar via relä vid strömbortfall
1 340 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 38-0100
38-0100 - Smart och smidigt väggskåp
2 470 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 38-0101
38-0101 - Smart säkerhetsskåp och arbetsyta för laptop
2 460 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 04-4060
Kassetter till den första Patchbox. Finns för både koppar och fiber.
295 SEK
Finns i flera varianter